ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Ozanlar İlkokulu

05419568360
Ozanlar Köyü Şanlıurfa Merkez
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
Misyon
2-Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.
Başarılar
öğrencilerimiz ilkokulu başarıyla tamamlayıp bir üst kademede başarıyla ilerlemektedir
Öğretim Şekli :ikili öğretim
07.00 11.50 12.00 16.50
Soba ile ısınma
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Köyümüz Akçakale yoluna 1 km uzaklıkta olup rahatlıkla Akçakle ve Harran ilçe minübüsleriyle il merkezine ulaşim sağlanabilir.
Köyümüz 40 hane olup nüfusu 600 dür.
Okulumuz şanlıurfa merkeze 26 km uzaklıktadır.